Scheidsrechtersclinic 15 augustus

Weet je al dat er enkele spelregels veranderen? Om deze regels te bespreken en zelf toe te passen organiseren wij een leuke clinic. Voor scheidsrechters, coaches, spelers, iedereen die wel eens fluit en iedereen die interesse heeft om een wedstrijd te fluiten. Woensdagavond 15 augustus, 19.00 uur.

Deze clinic is vooral ook handig als je staat ingedeeld om te fluiten, maar nog niet zo zeker bent of je het wel goed doet. Ook handig als je nog niet je spelregelbewijs hebt behaald!

Clinic

Omdat het een clinic is, betekent het ook dat wij ook het veld opgaan en de praktijk gaan ervaren. Neem je sportkleding en veldschoenen dus mee. Uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje tijdens de avond.

Namens de scheidsrechterscommissie,
Tot 15 augustus!
Wouter.

 

Zie ook