Teamindeling 2024/2025 senioren

De KCTS heeft de teamindelingen voor het seizoen 2024/2025 rond. Dit zijn de teams waarin de senioren volgend jaar spelen.

Teamindeling

De teamindeling vindt je hier.

Uitgangspunten

We hebben zoveel mogelijk rekening gehouden met de wensen die in de enquêtes zijn aangegeven. Voor de wedstrijdkorfbalteams gaan we in de eerste plaats uit van het korfbalniveau van de spelers en daarnaast of het team in sociale zin aansluiting bij elkaar heeft. Enkele spelers zijn vanwege blessures, zwangerschap of reis nog niet ingedeeld. Zij zullen op een later moment aan een team worden toegevoegd.

Voor de breedtesportteams gaan we in eerste instantie uit van het sociale aspect en pas daarna het korfbalniveau. Dit seizoen spelen S1 t/m S6 wedstrijdkorfbal. S7 t/m S11 worden ingedeeld in breedtekorfbal op hun eigen niveau. Daarnaast is er dit jaar 1 midweekteam, een trainingsgroep en AR’s.

Indien de KCTS dit nodig acht kunnen er nog enkele wijzigingen op deze teamindelingen volgen.

Selectie S3/4/6

Voor deze groep zal dit jaar geselecteerd worden. Deze selectie zal plaats vinden vanaf 26 augustus en de betreffende groep heeft hier reeds apart bericht over ontvangen.

Start seizoen 2024-2025

De selectiegroep zal starten op maandag 12 augustus. De overige teams starten vanaf 26 augustus weer met de trainingen. Momenteel worden er nog oefenwedstrijden geregeld, zodra deze bekend zijn worden jullie hierover geïnformeerd.

De eerste competitiewedstrijden starten vanaf 7 september.

Trainers en coaches gezocht

Voor enkele teams hebben we al een trainer (en coach), maar helaas zijn nog niet alle teams voorzien. We zoeken nog trainers/coaches op alle niveaus. Wil jij een team trainen en/of coachen (alleen, als duo of in een poule)? Neem dan contact met ons op via KCsenioren@synergo.nl

Trainen

We gaan nu aan de slag met het trainingsschema voor het veld en de zaal en zullen deze later publiceren.
In principe kunnen trainingsleden en AR’s aansluiten bij de trainingsgroep. Mocht je ergens anders willen trainen dan kan dit uitsluitend in overleg met de KC-senioren. Als je, als AR meegevraagd wordt voor een wedstrijd kan je uiteraard in die week meetrainen met het team waarbij je die zaterdag meespeelt.

Vragen of opmerkingen?

Met zoveel spelers en verschillende wensen kunnen we helaas niet altijd aan ieders verwachting voldoen. In veel gevallen hebben we al contact gehad met spelers maar mocht je nog met ons willen spreken dan kan dit op woensdagavond 10 juli. Om voor iedereen voldoende tijd te hebben vinden we het fijn als je je hiervoor aanmeldt zodat we een tijd kunnen afstemmen (indien er geen aanmeldingen zijn zullen wij ook niet aanwezig zijn). Aanmelden kan via kcsenioren@synergo.nl. Hier kun je ook met eventuele andere vragen en opmerkingen terecht.

Voor nu wensen wij jullie een hele mooie zomer toe!

De KTCS