Teamindeling 2024/2025 jeugd

De tijd vliegt voorbij! Voor je het weet is het familietoernooi geweest, het seizoen afgelopen en is het bijna zomervakantie. We ronden seizoen 2023-2024 af en gaan door naar seizoen 2024-2025. De KC Jeugd is druk bezig geweest met de teamindelingen en trainersindelingen.

Teamindeling

De teamindeling is hier te vinden.

Het was zoals elk jaar weer een flinke puzzel. Mochten er vragen zijn over de teamindeling, dan zijn wij uiteraard bereid tot toelichting. Je mag hiervoor de leeftijdscoördinator bellen of een mailtje sturen naar kcjeugd@synergo.nl

Vanwege de vele nieuwe aanmeldingen vanuit schoolkorfbal (welkom nieuwe leden!) zoeken we ook nog trainers/ouders. Mocht je geïnteresseerd zijn, neem dan contact op met Roelie de Vries of de leeftijdscoördinator van de betreffende leeftijdscategorie.

Zomeravondtrainingen voor de jeugd

Er worden dit jaar geen zomeravondtrainingen gehouden voor de jeugd apart. Het is dus echt even pauze. De A-jeugd kan wel meetrainen met de senioren om 20.00 uur op donderdags.

Start seizoen

In de week van 26 augustus beginnen de trainingen weer. Het nieuwe trainingsschema wordt uiterlijk eind juli bekend gemaakt. Houd hiervoor de website in de gaten.

Sportieve groet,

Alex Vermeulen – A-coördinator
Wim Datema- B-coördinator
Tresja Bredewoud- C-coördinator
Lidy Kuster – D-coördinator
Roelie de Vries – E-coördinator en voorzitter
Petra Barendregt – F-coördinator en kangoeroes coördinator