Teamindelingen jeugd

De tijd vliegt voorbij! Voor je het weet is het familietoernooi geweest, het seizoen afgelopen en is het bijna zomervakantie. We ronden seizoen 2022-2023 en gaan door naar seizoen 2023-2024. Graag nemen we jullie mee in een drietal punten. 

Teamindeling

De teamindeling is bekend en is hier te vinden. Mochten er vragen zijn over de teamindeling, dan zijn wij uiteraard bereid tot toelichting. Je mag hiervoor de leeftijdscoördinator altijd bellen, of naar de inloopavond komen. Deze is op vrijdagavond 30 juni om 19.00 uur in de kantine. Graag van te voren aanmelden bij je leeftijdscoördinator als je naar de inloopavond toe komt

Zomeravondtrainingen? 

We zijn op dit moment aan het kijken of we gezamenlijk met de trainers een roulatieschema kunnen maken voor gecombineerde zomeravondtrainingen. Mocht dit lukken, dan zouden al deze trainingen op de donderdagavond zijn. Rond aanstaande zondag wordt hier meer over duidelijk. Hou de website en de teamapps in de gaten. 

Gevonden voorwerpen 

In de kantine liggen nog heel veel gevonden voorwerpen. Ben jij dus al heel lang (of kort) iets kwijt? Kom dan nog even in de kantine kijken ( op donderdagavond sowieso open vanaf 20.00 vanwege seniorentraining). Wacht hier niet te lang mee, want alles wat niet op wordt gehaald wordt halverwege juli weggebracht. 

Sportieve groet, 

Alex Vermeulen – A-coördinator 
Wim Datema – B-coördinator 
Iris Bruin – C-coördinator 
Roelie de Vries – D-coördinator en voorzitter 
Joke Jansen – E/F en kangoeroes coördinator