Eerste uitkomsten enquête 2023-2024

Op basis van de 146 (!) ingevulde enquêtes is de KC begonnen met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Hierin houden we zoveel mogelijk rekening met alle input, maar helaas zullen niet alle korfbalwensen kunnen worden vervuld.

We willen iedereen bedanken voor het massaal invullen van de enquête voor het seizoen 2023-2024. Op een enkeling na hebben alle seniorenleden hun mogelijkheden, wensen en andere input gegeven.

We zijn nu bezig met de teamindeling, maar voorzien enkele knelpunten: we gaan hier komende periode oplossingen voor zoeken. Hiervoor gaan we met veel leden en een aantal teams gesprekken voeren en van een enkeling gaan we het korfbalniveau bekijken.

Andersom geldt natuurlijk: voel je vrij om ons te benaderen als je je antwoorden wil toelichten of vragen hebt!
We willen rond het einde van het huidige seizoen de teamindelingen vaststellen.

Trainers

Wat de enquête ook laat zien is dat de meeste leden zeer tevreden zijn over hun huidige korfbalbeleving. Een veelgenoemd verbeterpunt is dat een trainer – die voor teveel teams nu ontbreekt – heel erg gewaardeerd zou worden. Daarentegen hebben heel weinig leden aangeven wel af en toe training te willen geven.

Daarom bij deze de oproep om je aan te melden voor een trainerspoultje. Training geven is een fantastische manier om te ervaren hoe fantastisch leuk Synergo is (ook buiten je eigen team), je doet een ander team een enorm plezier, en natuurlijk kunnen we je ondersteunen als je geen/weinig ervaring hebt met training geven.

Veel korfbalplezier!


Groeten namens de KTCS,
Eva, Rita, Susan, Klaas en Jeroen.