Nieuwe actie Synergo Inside: “Haar voor teamballen”

Niklas Warmelink is bereid zijn lange haar afknippen als we in een crowdfunding het bedrag van € 3.000 binnenhalen! Deze ludieke actie van Synergo Inside (ja, die gasten van de podcast!) gunnen elk team weer een netje met daarin twee goede ballen om mee te kunnen trainen, spelen of te nemen voor de uitwedstrijden.

We kunnen als vereniging dit bedrag natuurlijk gewoon betalen. Maar het is niet veel leuker om er een echte ludieke Synergo Inside-actie van te maken en zo Niklas’ lange haar te mogen laten knippen?!

We hopen dat er de nodige Euro’s binnenkomen, zodat elk team zijn eigen netje met twee nieuwe goede ballen krijgt!

En als we het bedrag van € 3.000 (net) niet halen?

We gaan er natuurlijk vanuit dat het wel gaat lukken, gemakkelijk!

Maar oké, je weet maar nooit natuurlijk. Dan schaffen we voor het binnengehaalde bedrag alsnog ballen aan én mag Niklas opgelucht ademen en zijn lange haar helaas behouden.

Onze ballen: flapjes, futloos en zacht

We beginnen door ons materiaal heen te raken. Hoe treurig is het om te kijken naar onze zielige ballen? Futloos beschadigd liggen ze in het ballenhok te wachten op betere tijden. Ook ballen hebben niet het eeuwige leven. Dit is geen fijn aangezicht en ermee trainen of spelen geeft al helemaal de kriebels.

Onze vereniging (KC’s en bestuur) zorgt ervoor dat er binnenkort weer voldoende ballen zijn, zodat elk team weer genoeg materiaal heeft voor de trainingen. Daar zijn we blij mee!

Wij zouden het mooi vinden als elk team ook weer een eigen netje krijgt voor de uitwedstrijden. Dat niet alleen twee teams met een net van 8 nieuwe ballen vertrekken naar de wedstrijden en de rest van de teams zoekt naar een enigszins acceptabele speelbal en blij is dat niet ieder team ballen meeneemt naar de uitwedstrijden!

Traditie (lang geleden)

Ooit was er een moment dat elk team de eigenaar was van een netje met daarin (jawel) twee perfecte speelballen. Deze konden teams meenemen naar de uitwedstrijden en daar was je als team verantwoordelijk voor. Je kreeg ze in bruikleen. Raakte je er eentje kwijt, dan moest je als team ervoor zorgen dat er een nieuwe bal kwam. Op deze manier leerden wij lang geleden zuinig te zijn op het materiaal van onze club.

Met weemoed kijken we terug op deze tijd zonder flapjesballen, zonder futloze en zachte ballen. We hopen daarom dat ook nu elk team weer een netje met de ballen in bruikleen krijgt en daar de verantwoording over heeft.

Doe je mee aan deze ludieke actie?

Synergo Inside podcast,
Jari, Niklas, Juna en Tim.

Zie ook