Synergo Inside podcast: stille kracht van de VCP: Maartje

We maken een podcast over Synergo, omdat we graag praten en omdat we willen verbinden. In elke podcast gaan we ook in gesprek met een gast. Deze keer: Maartje Lindeman. Zij is 1 van onze 2 VertrouwensContactPersonen (VCP) binnen Synergo. Deze belangrijke maar stille functie is voor iedereen van en rondom de vereniging.

We hebben het met Maartje over haar rol als VCP. We hebben een aantal ‘wat als’ stellingen waar ze haar professionele licht op laat schijnen, zodat je weet waarvoor je bij de VCP terecht kan. Nu blijft de vraag: heeft Maartje het druk of juist rustig? En welke dingen kun je met Maartje (of At) bespreken? Dat hoor je allemaal in deze aflevering.

Muziek

Ook Maartje voegde 2 nummers toe aan de Synergo Top Zoveel:

  • Marillion: Beautiful
  • Crowded House: Private Universe

Podcast

Elke zes weken is er een nieuwe podcast. Luister nu direct via onze Synergo-podcast-pagina.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Synergo Top Zoveel

Ook iedere gast van de podcast heeft twee muzieknummers toegevoegd voor de Synergo Top Zoveel.

Reactie, vraag of compliment?

Jari, Juna, Niklas en Tim.

Zie ook