Nieuw scheidsrechtersduo Hans en Myka

De scheidsrechterscommissie is trots dat Myka Willemse en Hans Ruiterbeek vanaf 1 oktober samen gaan fluiten! Zij vormen een duo als twee (gelijkwaardige) scheidsrechters in groep 2 (Overgangsklasse/Reserve Korfballeague/Reserve Hoofdklasse/Hoofdklasse A-jeugd).

Alle nieuwe combinaties op de hoogste niveaus zijn gelijkwaardig.

‘Synergo-duo’

Hans: ‘Oktober wordt voor ons dus een echte oefenmaand. We starten met Nieuwerkerk A1 – TOP/IAA fresh A1. We kijken uit naar onze samenwerking en hopen een gerespecteerd duo te worden. Sinds deze maand ben ik (niet-spelend) lid van Synergo, dus je kunt Myka en mij met recht een Synergo-duo noemen.’

Hans

Hans korfbalt inmiddels 56 jaar (8 jaar SMS, 23 jaar DVS en 25 jaar Animo) en heeft de laatste 14 jaar fulltime gefloten. Hij floot eerder in groep 2 samen met assistent Sander Maijenburg. Sinds enkele jaren woont hij weer in de Utrechtse regio, in Houten.

Myka

Myka is 22 jaar en korfbalde vanaf 2004 (met een kleine onderbreking tussen 2006 en 2009). Hij fluit sinds zijn 15e en behaalde als 17-jarige zijn scheidsrechtersdiploma. In 2018 stopte hij met korfballen om te gaan fluiten. Voor corona zat Myka in de KNKV-talentengroep van scheidsrechters.

Trots!

De scheidsrechterscommissie is heel blij dat Hans voor Synergo wil fluiten en is trots dat Hans en Myka een duo willen zijn op het een-na-hoogste scheidsrechtersniveau. We wensen ze veel plezier en succes!

De scheidsrechterscommissie.
Jari, Maaike, Sebastiaan en Symen.

Zie ook