Wijnbar tijdens het festival

Ooit lokaal bij een Italiaanse wijnboer wijn geproefd, een fles (of meer) mee naar huis genomen en gebaald dat de wijn niet in Nederland te koop is? Tijdens het lustrumfestival is er een wijnbar met Italiaanse wijnen die zelf bij de boeren besteld zijn, via ONWINE.

Wil je een wijntje proeven tijdens het lustrumfestival?

ONWINE

ONWINE is volgens eigenaars Casper en Gijs ‘een wijnplatform dat het verschil maakt voor de wijnboer en wijnliefhebbers. Het platform is een product van liefde en frustratie. Liefde voor de lokale wijnboer en wijn met een verhaal en frustratie dankzij de ietwat bekrompen en conservatieve wijnwereld. Frustratie ook door corona waardoor kleine wijnboeren nu een belangrijke afzetmarkt misten en met hun voorraad bleven zitten.

Het platform ONWINE maakt een directe transactie mogelijk tussen wijnliefhebber en wijnboer. Zo heeft de wijnboer toegang tot volledige nieuwe internationale markten en kan de wijnliefhebber nu wijnen aan de deur geleverd krijgen die voorheen niet verkrijgbaar waren. ONWINE draagt zorg voor alle fiscale zaken met betrekking tot accijns en belastingen en regelt het transport van boer tot glas.’

Wijntje?

Kom zaterdag langs bij Casper en Gijs en ze vertellen je enthousiast alles over Onwine, de boeren en uiteraard de wijnen. Er is genoeg te proeven!

Mascha.

Meer informatie

Lustrumprogramma

Vrijdagavond

 • 20.00 uur Lasergamen (C,D)
 • 22.00 uur Lasergamen en slapen (A,B)

Zaterdagochtend

 • 11.00 uur Circus workshop (E,F,Kangoeroes; vanaf 4 jaar)

Zaterdagmiddag

 • 13.00 uur Circus uitvoering van de E,F en Kangoeroes (Iedereen)
 • 13.00 uur Wedstrijd Synergo 1 – Nova 1 (Iedereen)
 • 15.00 uur Festival met o.a. stormbaan, rodeo-stier, bandje, foodtrucks (Iedereen)
 • 16.00 uur Reünie (leden en oud-leden)
 • 18.30 uur Toostmoment (iedereen)

Zaterdagavond

 • 22.00 uur Feest met dj en saxofonist (Iedereen)

Zaterdagnacht

 • 01.00 uur Nachtprogramma met korfbaltoernooi/ schottoernooi (die hards)
 • 02.00 uur Friet eten (die hards)
 • 03.30 uur Echt het einde

Zondagochtend

 • 10.00 uur Ontbijt (iedereen)

Synergo-festivalplattegrond

Zie ook