Wat een warm lustrumfestivalweekeinde

En dan is plots het lustrumjaar over. Met een schitterend weekeinde sloten we het 25-jarig jubileum van Synergo af. Wat was het een warme dag: vanwege de zon en vooral vanwege de warme sfeer om elkaar (weer) te zien.

Weet je nog? De verjaardagskaart, het spandoek (bedankt Dennis voor het meerdere keren ophangen!) en de drone-beelden van de onthulling (bedankt Rita), het Synergist-biertje, oude verhalen (bedankt Femke van H en Casper, en iedereen die heeft bijgedragen), de clubliederen (bedankt Hielkje, George, Maarten & John), de Synergo-truien (bedankt Femke S) en de online kick-off op de Synergo-verjaardag.

Het lustrumfestivalweekeinde

Schieten

Het lasergamen voor de A,B,C en D vrijdagavond was de aftrap van het weekeinde. Met een gezellige nacht in de kantine en op het veld bleken de A en B goed ‘geslapen’ te hebben.

Acrobatentoeren

Zaterdagochtend liepen onze E, F en kangoeroes op ballen, dansten over het koord of gooiden met knotsen, doekjes en zelfs met schotels. De voorstelling daarna aan de ouders verliep geweldig!

Schaduw, bijkletsen, eten en vooral drinken

Tijdens het festival zochten velen de schaduw op of speelden megasjoelen, megatwister of waagden een ritje op de rodeo-stier. Of ze waren te vinden in de wijnbar, de koffiebar of bij de foodtrucks. Tussendoor haalden de reünisten oude herinneringen op en schoten even een balletje.

Toosten

Uiteraard stond voorzitter Mamoun stil bij onze vereniging en Synergo-familieleden en toostten we op een mooie toekomst van Synergo.

Zingen en dansen

Daarna was het aan de beurt aan de coverband die ervoor zorgde dat velen luidkeels meezongen en meedansten. Dat deden we later nog eens dunnetjes over met de dj en saxofonist. Of in stilte, in de secret stage tijdens de silent disco.

Nachtelijk korfballen

Na de nachtelijke portie friet voor iedereen waagden de overgebleven diehards zich vervolgens aan een korfbaltoernooitje. Iris, Twan, Lisa, Myka, Gijs en Vera, gefeliciteerd met jullie winst!

Het was spannend tijdens het nachtelijk schottoernooi (waarbij enkele diehards het tussendoor toch voor gezien hielden). Even voor half 4 konden we Mart en Gina feliciteren met hun winst!

Uitbrakontbijt

En wat was het eigenlijk vroeg zondagochtend tijdens het ontbijt, waarmee we dit mooie lustrumweekeinde afsloten.

Bedankt!

We kijken terug op een zeer geslaagd lustrumweekeinde! En ik wil graag iedereen bedanken die dit mogelijk heeft gemaakt.

Floor, Tresja, Carla, Saskia en Marieke (JAC; lasergame en circus), Gijs, Charlotte, Femke, Ymke, Kaj en Marlies van R (AC; festival, foodtrucks en feest), Dirk, Laura, Sander Ha, Ilse en Nicole (kantinecie, alles met de kantine), Rita (reünie), Huub en Jacqueline (ontbijt), Gina (nachttoernooi), Mamoun en Anne (steun en advies), Floor, Sanne en Mascha (overall werkgroep, steun en toeverlaat). Daarnaast alle vrijwilligers voor muntjesverkoop, bardiensten, etc).

Ook een bedankje aan de stille krachten die veel doen zonder dat het vaak echt opvalt (Rita, Nicky, Joyce, Sander Ha, Frank en David). Bedankt voor de samenwerking!

En vooral wil ik iedereen bedanken die aanwezig was om er een zeer geslaagd weekeinde van te maken!

Tot slot

Wat was het een mooi lustrumjaar met een fantastische afsluiting met het lustrumweekeinde!

Namens de lustrumwerkgroep,
Sander.

Zie ook