Lustrumfestivalweekeinde 17, 18 en 19 juni

We trappen de langverwachte festivalzomer zaterdag 18 juni af met een groots evenement bij Synergo: ons eigen SYNERFEST! Een lustrumweekeindefestival. Dit wordt dé plek om samen 25 jaar Synergo en 100 jaar korfbal in Utrecht te vieren. Uiteenlopende activiteiten, met een reünie, korfbaltintjes, foodtrucks en ’s avonds een spetterend muziek- en dansprogramma!

Heel Synergo gaat uit zijn plaat!

Met een circusworkshop voor de jongste jeugd vanaf 11.00 uur, geven zij om 13.00 uur de circusvoorstelling, terwijl Synergo 1 om 13.00 uur de laatste competitiewedstrijd van het seizoen speelt. Kom kijken, ontmoet elkaar en schreeuw ze naar de overwinning.

Festival

We hebben uiteenlopende activiteiten met korfbaltintjes op ons festival. Onder andere een stormbaan, rodeo-stier en mega-sjoelen. Je kunt je ook als team aanmelden voor deze festival-activiteiten.

Foodtrucks

Om de honger te stillen hebben we foodtrucks waar je wat te eten kunt kopen.

  • Indonesisch
  • Indiaas
  • Bio-frieten

Early birds vroegboektickets

Scoor jouw early bird vroegboektickets vast voor een klein prijsje van € 5 (nu INCLUSIEF 4 extra consumptiemuntjes gratis)!

Hop hop, want je weet het.. voor je het weet zijn die early birds vervlogen!

Toostmoment

Op het toostmoment van het lustrum proosten we met champagne, ons eigen Synergist of een ander drankje op het jubileum.

Synerfest

Op het Synerfest staat rond een uur of 20.00 een liveband geprogrammeerd, waarna we rond 22.00 uur dansend de kantine ingaan met een DJ en live saxofonist.

Nachtprogramma

Voor de diehards is er nog een nachtprogramma van 01.00 tot 03.30 uur, met een korfbaltoernooi/ schottoernooi. En om 02.00 uur gaan we tussendoor friet eten!

Ben je er bij?

Zet 18 juni 2022 met glitterpen in je agenda!

Tot snel!
De activiteitencommissie en lustrumwerkgroep.

Meld je aan!

[form lustrumfestival]

Zie ook