Week van de scheidsrechter 2021

Elk Synergo-team geeft weer een Domtorentje aan de scheidsrechter tijdens de week van de scheidsrechter van 25 september tot en met 3 oktober. Met deze echte ‘Uteregse’ lekkernij zetten we de scheidsrechters in het zonnetje.

Elk team heeft de vraag gekregen een Domtorentje aan de scheidsrechter uit te reiken voor de wedstrijd, met het verzoek om een foto/ reactie te delen voor op de website of Facebook/ Instagram.

Met de Domtorentjes benadrukken we hoe blij we zijn met vrijwilligers die wekelijks als scheidsrechter de wedstrijden leiden. Want zonder scheidsrechters kunnen we geen (korfbal)wedstrijden spelen! Het is slechts een week… maar het zou het hele jaar kunnen (moéten) zijn! #scheidsbedankt

Dus alle scheidsrechters, alvast bedankt!
De scheidsrechterscommissie.

Zie ook