Sponsorovereenkomst met Fysiotherapie de Neckar – Ondiep

Synergo heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met Fysiotherapie de Neckar – Ondiep voor de duur van drie jaar. Het contract is officieel ondertekend in aanwezigheid van Bas Jansen van Galen (Sportfysio), Jasper van der Mark (praktijkeigenaar) en onze Abdeslam (vrnl).

Naast een bord langs het veld is sportfysiotherapeut Bas wekelijks op maandag van 19.00 tot 20.00 uur bij Synergo aanwezig in de bestuurskamer op de 1e etage. Hij houdt dan een inloopspreekuur om een diagnose van een blessure te doen of kleine handelingen te verrichten. Ook ouders van jeugdleden kunnen dan advies vragen met betrekking tot eventuele fysieke korfbalgerelateerde problemen.

Clinics

Daarnaast gaat Bas ook 1 of meer clinics verzorgen aan trainers op het gebied van hoe in de training op een verantwoorde manier de core stability en uithoudingsvermogen te verhogen.

De komende tijd stelt Bas zich tijdens de trainingen aan de teams voor. Synergo is heel blij met het tot stand brengen van deze samenwerking.

Zie ook