De nieuwe Synergo-shirts zijn binnen

Afgelopen week mochten we de eerste lading shirts ontvangen! Als kledingcie zijn we blij om nu de volgende stap te kunnen maken en het nieuwe seizoen in ons nieuwe shirt te kunnen beginnen! De uitgifte van de nieuwe shirts gebeurt snel, op de trainingsavonden van iedereen. Wanneer het trainingsschema bekend is, komen we hierover bij jullie terug.

Naast het nieuwe wedstrijdshirt hebben we niet stilgezeten! De webshop voor alle Synergo- clubkleding is zo goed als af. We zijn met Muta bezig hiervoor de puntjes op de i te zetten.

Webshop

Wanneer je jouw clubartikelen bestelt, verwerkt Muta deze vanaf het eerstvolgende bestelmoment. De bestelmomenten zijn zo geregeld dat de levering altijd aan het begin of midden van het veld/zaalseizoen is. De levertijd op deze artikelen is namelijk 8 weken.

De bestelmomenten gelden niet voor het wedstrijdshirt, de broekjes en de rokjes; deze zijn altijd verkrijgbaar en (vrijwel) direct te verkrijgen.

Binnenkort volgt er meer informatie over de webshop en vanaf wanneer we deze kunnen gebruiken.

Trainingspakken


Ook steken we het trainingspak in een nieuw jasje. Door de stof te wijzigen voldoen we aan de wens van vele spelers. De stof was voorheen te dik en niet fijn om mee te trainen. Binnenkort is deze te passen bij Synergo!

Ook het trainingspak is te koop via de nieuwe webshop.

Groetjes,
De kledingcommissie.

Zie ook