Bedankje van het bestuur aan de seniorenleden

Synergo wil de spelende seniorenleden extra bedanken: We hebben besloten alle spelende seniorenleden een exemplaar van het nieuwe wedstrijdshirt te geven.

We hopen dat in september het korfbalseizoen weer kan beginnen, en hoe mooi is het dat we dan allemaal in het nieuwe wedstrijdshirt kunnen starten!

De financiën

Het afgelopen korfbalseizoen was een raar jaar: ineens geen korfbal, toen weer wel, toen weer niet… Dat heeft ook gevolgen op financieel gebied. Aan de ene kant zijn de inkomsten die we normaal uit bijvoorbeeld de kantine halen, lager. Aan de andere kant zijn ook de uitgaven aan bijvoorbeeld zaalhuur en activiteiten lager dan normaal.

Daarbij komt dat veel vaste inkomsten blijven doorlopen. Daarbij moet je denken aan de huur die de BSO betaalt voor onze kantine, én aan de contributie.

Positief resultaat: bedankt!

Dat we dit jaar een positief financieel resultaat hebben behaald, hebben we dan ook voor een groot deel aan onze leden te danken. Het afgelopen jaar stonden er weinig korfbalactiviteiten tegenover het betalen van de contributie door seniorenleden. Toch heeft iedereen trouw de contributie betaald.

We willen jullie dan ook heel erg bedanken voor jullie loyaliteit aan onze mooie club. Synergo dat zijn wij! Dat doen we dus door dit bericht en door de kosten van het nieuwe wedstrijdshirt voor de spelende seniorenleden op ons te nemen.

Passen van de shirts

In week 15 heeft iedereen een shirt kunnen passen en zijn maat kunnen doorgeven. Heb je dat nog niet gedaan? Neem dan contact op met de kledingcommissie over welke opties er zijn om te komen passen voor het nieuwe shirt. kleding@synergo.nl

Zij gaan ervoor zorgen dat de shirts er komen!

Het bestuur.

Zie ook