Trainers Synergo 1 bekend: Oskar en Robbin

Vanaf het seizoen 2021-2022 begeleiden Oskar en Robbin samen de trainingen en wedstrijden van Synergo 1.

Synergo is blij te kunnen melden dat het contract met Oskar is verlengd. Robbin Knuivers is nieuw bij Synergo en hij gaat Oskar assisteren.

Synergo 1

Afgelopen jaar stond Oskar voor het eerst (toen nog naast Timon) als trainer voor Synergo 1. We zijn blij dat we de lijn met een vertrouwd gezicht kunnen voortzetten en het contract hebben kunnen verlengen voor de komende twee seizoenen! Daarmee kan Synergo de groei van de selectie blijven vormgeven en de Synergo-speelwijze verder uitbouwen.

Oskar wordt komend jaar bijgestaan door Robbin Knuivers. Op de foto staan ze nog op 1,5 meter van elkaar, maar komend jaar zullen ze vaak in elkaars nabijheid te vinden zijn. We vinden het mooi om te zien dat Robbin voor Synergo heeft gekozen. Hij noemde vooral het sociale van de vereniging in combinatie met een nieuwe uitdaging van Synergo 1. Hij stelt zich binnenkort natuurlijk graag voor!

We denken met Robbin iemand te hebben aangetrokken die Oskar aanvult en die het ‘Synergo dat zijn wij!-gevoel’ kan ondersteunen en uitdragen. Robbin, van harte welkom!

Synergo 2

Onze zoektocht voor een trainer/ coach voor Synergo 2 gaat door. Voor Synergo 2 zijn we nog op zoek naar een sociale en communicatief vaardige trainer. Deze neemt binnen de speelwijze van Synergo de begeleiding van de trainingen en de coaching tijdens de wedstrijden voor zijn of haar rekening. Synergo 2 speelt Reserve 2e klasse. We zijn dan ook op zoek naar een trainer/ coach die qua niveau, inzicht en enthousiasme aansluit bij dit niveau.

Ken je iemand binnen of buiten de vereniging, wil je meer informatie óf ben je zelf geïnteresseerd in deze functie, neem dan contact op via kcsenioren@synergo.nl

Namens de KTCS
Jeroen.