De Synergo-trui, ook in kindermaten

De enige echte (supporters) Synergo-trui is er nu ook in kindermaten! Zo kunnen ook onze jeugdleden een beetje het clubgevoel in huis halen in deze rare tijden.

Heel handig voor trainingen/ bank hangen/ chillen/ gamen/ hardlopen/ eten.

Jeugd

Je kunt ze nu bestellen in het blauw (royal blue) en rood, in de maten 116, 128, 140 en 152. Ze zijn unisex en kosten maximaal € 20,00. Hoe meer mensen bestellen, hoe goedkoper ze worden! Deze truien hebben net als de seniorentruien de opdruk ‘Synergo’ aan de voorkant en ‘Utrecht’ aan de achterkant.

Bestel je trui tot en met 3 mei.

Senioren

Je kunt ze nu bestellen in het donkerblauw (deep navy) en bordeaux rood, in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Ze zijn unisex en kosten maximaal € 20,00. Hoe meer mensen bestellen, hoe goedkoper ze worden!

Je kunt nu geen truien meer bestellen.

Supportersclub

Om de supportersclub van Synergo wat nieuw leven in te blazen, zijn Lois, Anniek en Femke aan de slag gegaan. De trommels zijn inmiddels binnen en wanneer de wedstrijden weer beginnen, zorgen wij voor extra motivatie bij alle korfballers hopen wij! Hoe tof zou het zijn dat de tribune dan vol zit met Synergo-supporters in Synergo-trui?!

Zie ook