Trainersstaf Synergo 1, 2 en 3 is bijna rond

Goed nieuws: Timon blijft ook volgend jaar trainer van Synergo 1. Hij gaat dat samendoen met Oskar. Fleur blijft trainer van 2 en Johan en Klaas gaan Synergo 3 trainen en coachen. 

Timon is al sinds 2015 verbonden aan Synergo 1. Met steeds nieuwe oefenstof en een verjongde spelersgroep, met veel spelers uit onze eigen jeugdopleiding, blijven Timon en Synergo heel graag langer aan elkaar verbonden. Oskar heeft dit jaar zijn trainersloopbaan weer opgepakt bij de C1 en gaat heel graag de uitdaging aan volgend jaar training te geven aan de beste korfballers van Synergo. 

Synergo 1 stond op het veld heel knap op de tweede plaats en in de zaal op de veilige zesde plaats (veld en zaal in de 1eklasse) toen het seizoen plots onderbroken werd. Inmiddels heeft het KNKV bekend gemaakt dat het veldseizoen wordt geschrapt en de stand in de zaal als eindstand geldt. Daarom speelt Synergo 1 volgend seizoen wederom zowel op het veld als in de zaal in de eerste klasse. De laatste overwinning op Victum was daarin cruciaal, zo blijkt nu. 

Fleur blijft volgend jaar trainer van Synergo 2. We zijn nog bezig een (hoofd)trainer/coach te vinden voor het tweede. Een proces dat gezien alle gebeurtenissen helaas wat vertraging heeft opgelopen. We hopen hier binnenkort meer over te kunnen melden. 

Klaas en Johan gaan komend jaar gezamenlijk de uitdaging aan om ons derde te trainen en coachen, het team waarin zij nu zelf nog spelen. Johan is dit seizoen trainer/coach van het vierde en Klaas geeft al een aantal jaar training aan verschillende seniorenteams. 

Wij zijn blij dat de eigen trainers zich geheel belangeloos zich inzetten voor de teams! Voor een trainer van Synergo 2 heeft Synergo wel een onkostenvergoeding beschikbaar. 

Lizzie en Eric bedankt! 

Lizzie en Eric hebben eerder aangegeven hun taken bij respectievelijk Synergo 1 en 2 na dit seizoen neer te leggen. We zijn ontzettend blij dat zij zich enkele jaren hebben ingezet voor deze teams. Synergo 2 kan zich voor het eerst in jaren meten met de sterkste teams in de reserve tweede klasse. Een knappe prestatie, zeker gezien dat het tweede vorig seizoen nog in de reserve derde klasse speelde!  

Ook korfballen bij Synergo? 

We kunnen je op dit moment helaas niet laten ervaren hoe leuk het is bij Synergo, maar we verzekeren je: het is leuk! Woon je in Utrecht of ga je hier studeren? Je bent van harte welkom! Synergo heeft twaalf seniorenteams op alle niveaus én een prachtige veld- en zaalaccommodatie midden in Utrecht. Er is voor iedereen plek! Meer weten? Neem contact op met onze nieuwe ledencoördinator, Rita Merten

Oskar stopt als interim voorzitter

De aanstelling als trainer van Synergo 1 betekent dat Oskar zal stoppen als interim voorzitter op de JAV van 17 juni aanstaande. Hij geeft dan het stokje over aan een nieuwe voorzitter. Mocht deze JAV niet door kunnen gaan, dan draagt hij zijn taken uiterlijk 1 augustus één van de andere huidige bestuursleden. 

KC Senioren en het bestuur