Buurtsportcoach

Na een succesvol ingediende aanvraag beschikt Synergo ook de komende 2 jaar over een buurtsportcoach. Buurtsportcoach is de nieuwe benaming voor de combinatiefunctionaris. 

Afgelopen week kregen wij het verlossende bericht. Op basis van het besluit van de beoordelingscommissie heeft Sport Utrecht besloten om Synergo ook de komende 2 jaar een buurtsportcoach toe te kennen. Anne heeft deze zo belangrijke aanvraag voor Synergo geschreven. Super bedankt!

Sport Utrecht heeft de aanvraag opnieuw toegekend voor:

  • 0,6 FTE
  • Het wijksportteam: Overvecht
  • Periode: 24 maanden (1 augustus 2018 t/m 31 juli 2020

Combinatiefunctionaris korfballes zaalVoordracht Stefan

De komende weken zijn nog spannend. Synergo heeft Stefan van Doorn voorgedragen als kandidaat. Stefan heeft ons de afgelopen jaar uitstekend ondersteund bij  wervingsactiviteiten, geeft wekelijks korfbalclinics op vele basisscholen en is het gezicht voor Synergo in de wijk. Wij hopen dat het lukt om Stefan te behouden voor Synergo. Wij houden jullie op de hoogte!

Samenwerking

De komende weken tekent Synergo opnieuw een contract waarin we de samenwerkingsovereenkomst tussen Synergo als sportaanbieder en Sport Utrecht vastleggen. Hierna vindt er een startgesprek plaats. Dit gesprek staat in het teken van een nulmeting en bespreken we de implementatie van het goedgekeurde plan.

Wij kijken met vertrouwen uit naar de verdere samenwerking met de scholen rondom ons sportcomplex, wijksportteams, wijkorganisaties en andere sportverenigingen.

Werving

Het afgelopen jaar heeft Synergo, vanwege de bouwwerkzaamheden geen schoolkorfbaltoernooi kunnen organiseren. Dit heeft zeker invloed gehad op het aantal jeugdteams komende seizoen. De komende 2 jaar staat vol in het teken van wervingsactiviteiten. Onze buurtsportcoach kan dit niet alleen. Krijg je de vraag om een keer te helpen, zeg dan geen nee, maar kom helpen! Want Synergo dat zijn wij!

Elline en Ineke.

 

Zie ook