Mooie en ‘PIEEEP’-strafworpen

Ook dit weekeinde heeft Synergo weer een aantal strafworpen gekregen. En met wisselend eindresultaat; sommige zeer mooi en andere erg PIEEEP!

David van D. (1-1) verlaat met zijn score de tob-0%. Hij meldde alleen zijn strafworp en wilde het niet over de wedstrijd hebben. Maurice (2-2) was zeer te spreken over de wedstrijd van S3 én is erg blij met zijn twee strafworpen: ‘Twee!!! Ze waren zeer nipjes, maar ze zaten toch’, aldus Maurice. Hij komt hiermee op nummer-3 binnen in de top-100%! Welkom!

De strafworp van Thomas (1-1) was gewoon perfect, volgens zijn coach. En precies zoals op de training. Thomas zelf was erg nuchter: ‘Hij zat.’ Over nuchter gesproken, onze Zeeuw Marcel J. (1-1) zal ongetwijfeld blij geweest zijn met zijn score. En hij pakt hiermee de nummer-1 positie in de top-100%! Gefeliciteerd!  

Juniorenstippen

Ik dacht even dat de stip van Erik de K. (1-1) mis zou gaan. De bal rolde net over de rand, maar ging er in. Erik was zekerder van zijn zaak: ‘Ik mis altijd in oefenwedstrijden, maar als het er echt toe doet, dan scoor ik altijd.’ Helaas gold dit niet voor Mirjam Ka. (1-0). Haar stip raakte de achterkant van de korf: ‘Eigenlijk wilde ik hem helemaal niet nemen.’

‘PIEEEEP!’

Een half uurtje na de wedstrijd durfde ik beide stipnemers van S6 wel een reactie te vragen. Het commentaar van Sander S. (1-0) en Sander Ha. (1-0) was nog steeds zeer duidelijk: ‘PIEEEEP!’ Deze twee gemiste stippen hadden achteraf een grote betekenis in de nipt verloren wedstrijd van S6.

Sander S.: ‘Hmm, wat ging er niet door me heen…! Het klinkt wel laf, maar mijn tegenstander stond in de cirkel’. En Sander Ha. vond het -netjes gezegd- ‘Zwaar kwalitatief uitermate teleurstellend’, maar had daarna een genuanceerder verhaal: ‘Sjaane liet de bal stuiteren en ik moest hem zelf oppakken!’

Arjan (1-0) is waarschijnlijk niet ver af van het commentaar van bovengenoemde S6-heren. Hij miste helaas zijn tweede van het seizoen.

strafworpen-top100Strafworp genomen of gezien?!

Iedereen weer bedankt voor het nemen en doorgeven van de strafworpen! Blijf ze doorgeven. Van jezelf (leuk!), maar ook van anderen (nog leuker)!

Heb je een strafworp gezien? Of staat je naam en/of strafworp er niet bij?
Meld de strafworpen bij sanderhofman@ziggo.nl!

Sander.

Toppers  en tobbers

De tob-0%                          De top-100%                    
1. Harryt (S2) 1-0   1. Marcel J. 4-4
1. Sander Ha. 1-0   2. Ruben M. (A1) 3-3
1. Sander S. 1-0   3. Bas (S4) 2-2
1. Marjolein (S9) 1-0   3. Brahim (S5) 2-2
1. Mirjam Ka. 1-0   3. Maurice (S3) 2-2
         

 

Meer informatie

Overzicht strafworpencompetitie
Eindklassement seizoen 2010-2011

Zie ook:

– 05/09: Tobbende toppers en andere strafworpen
– 29/08: De eerste strafworpen van het nieuwe seizoen
Luc winnaar strafworpen-tob-0%
Strafworpen top-100% voor Ferry
– ‘Meest gescoorde strafworpen’ voor Marcel
‘Meeste gemiste strafworpen’ voor Bas