Synergo verliest onnodig van Atalante

“Daar had meer ingezeten”, was de heersende opvatting aan Synergo-kant na de verloren uitwedstrijd tegen Atalante. Verder zeven overwinningen en elf nederlagen dit weekend.

We hebben wel eens een beter weekend gehad. De jeugd deed het op zaterdag nog prima. De eerste overwinning van de F1 is een feit, 1-2 tegen Nova. Daarop volgden (zeer) ruime overwinningen van de E2 (6-0 tegen HKC), E1 (12-2 tegen Dalto) en D2 (15-0 tegen Huizen). Ook de beide C-ploegen wonnen, de C2 met 7-3 van DOS en de C1 met 2-1 van Woudenberg. De E3 speelde een stuk beter dan vorige week, knokte zich terug van een 3-0 achterstand, maar verloor uiteindelijk tocht met 5-3 van RDZ. De F2 debuteerde met een 0-3 verlies tegen Victum.

De B2 en A2 waren in de buurt van een overwinning, maar kwamen net te kort (7-5 en 10-12). Grotere nederlagen waren er voor de B1 en A1. De tegenstanders waren een stuk verder, maar aan potentie ontbreekt het niet bij deze ploegen.

Laten we bij de senioren met het goede nieuws beginnen: Synergo 3 gooide er maar liefst 21 in tegen EKCA en won afgetekend met 13-21. Synergo 9 speelde met 7-7 gelijk tegen Fortissimo. Dan is het goede nieuws helaas alweer afgelopen. Nederlagen voor Synergo 1, 2, 4, 5, 6 (erg zonde, in de laatste seconden…), 7 en 8. Synergo 1 speelde op het gras van Atalante en leek de wedstrijd onder controle te hebben, maar gaf die controle in de laatste tien minuten weg en verloor onnodig.

Volgende week gaat het beter, Synergo!