4 spelers Synergo in regioselectie (RTC) U15

Vier spelers van Synergo hebben zich na drie selectietrainingen geplaatst voor Midden-Nederland U15: Larissa (B1), Naomi (C1), Annemaartje (C1) en Meck (C1). Een mooie score, samen met Dalto zijn we hiermee hofleverancier. Voor de U17 en U19 regio Oost lopen de selecties nog. Hier zijn respectievelijk Mats van O. (B1) en Rick A. (B1) nog in de race.

We zijn blij met dit goede resultaat. We willen graag dat jeugdspelers zich op ieder niveau kunnen ontwikkelen. De RTC (regionaal talentencentrum) biedt deze spelers hiervoor een extra kans. Zij trainen een jaar lang tweewekelijks met de beste spelers uit de regio en spelen drie toernooien, waaronder de Korfbal Challenge.

We zijn ook blij met het resultaat, omdat het onderstreept dat we goed bezig zijn met de jeugdopleiding. Dat zien we bij teams op alle niveaus. Overal trainen we op snel spelen, met veel beweging. Leuker voor de kinderen en leuker voor de kijkers.

En voor Mats en Rick: veel succes en plezier nog bij de selectie!

Namens de KC,
Miranda.

Zie ook