Zilveren kantine en meer!

Zaterdagochtend was het al gezellig druk bij Synergo. Wethouder Maarten van Ooijen kwam langs en reikte aan ons, als eerste vereniging in Utrecht, het zilveren certificaat gezonde sportkantine uit!

Al eerder werd bekend dat wij, door ons gezonde aanbod, het zilveren certificaat voor gezonde sportkantine zouden krijgen. Esther had zaterdagochtend een verloting georganiseerd voor jeugdleden en met enkele anderen voor gezonde traktaties gezorgd. Volop blije gezichten! Esther, Huub en Laura kregen een bloemetje voor al hun inspanningen om dit resultaat mogelijk te maken. 

Volop complimenten van de stichting JOGG (Jongeren Op Gezond Gewicht) en de gemeente en de wethouder voor Synergo. Goed nieuws is dat we een belangrijk gesprekspartner zijn voor de gemeente voor de inrichting van het sportpark, nu vrijdag bekend werd dat de gemeente de huur van onze buren DWSV heeft opgezegd. Meer veldruimte en op lange termijn een tweede sporthal zijn heel belangrijk voor de toekomst van Synergo. 

Wat gebeurde er nog meer? 

Vrijdag waren er 25 betrokken leden om bij te praten over het stoppen van Harry, het bespreken van de begroting 2020, updates over de nieuwe plannen én kregen we voor het eerst de ideeën en ontwerpen voor nieuwe shirts te zien. 

Volgende week 

Never a dull moment bij Synergo! Volgende week zaterdag natuurlijk weer vol thuisprogramma met om 10 uur kleuter- en peutergym en ’s avonds een heus après ski feest: Skinergo. Tot dan! 

Namens het bestuur
Oskar 

 

De foto’s van zaterdagochtend: 

Dank aan Erik Kottier voor het maken van de foto’s!