Samenwerking Synergo en BSO Ludens

We gaan samenwerken met de buitenschoolse opvang (BSO) van Ludens. Dit is een grote Utrechtse kinderopvangorganisatie met veel locaties bij ons in de buurt. 

Het bestuur is al lang bezig met het onderzoeken van de samenwerking met een BSO-organisatie in onze kantine. We hebben veel gesprekken gevoerd met twee potentiële organisaties en hebben van beide organisaties een aanbieding gekregen.

In april en mei hadden we gesprekken met de leden over hoe dat kan uitpakken voor een aantal praktische zaken. Op basis van die feedback was er nog een vervolggesprek. Daarna hebben we nu de definitieve keuze gemaakt voor Ludens.

Samenwerking

We zijn nu met Ludens bezig om het definitieve contract op te stellen en hopen dat snel af te ronden. Vanaf begin september komen alle middagen en in de vakanties hun kinderen bij ons. Ze zijn dan van ongeveer 14.00 uur tot 18.30 uur in de kantine en bestuurskamer. Hierbij hebben we het laatste stukje van de dag een gedeeld gebruik, zodat wij zelf ook voor de training in de kantine kunnen.

Voordelen

We zijn enthousiast over de samenwerking en zien veel mogelijkheden om met de kinderen te korfballen. En het is natuurlijk erg fijn en belangrijk voor de begroting van Synergo. We kunnen hiermee een heel groot deel van de huurkosten van de kantine betalen.

En ten slotte zijn we hiermee erg blij dat ons fraaie gebouw veel vaker wordt benut voor de wijk.

Heb je nog vragen? Laat het me weten! Penningmeester@synergo.nl

Namens het bestuur,
Chris.

 

Zie ook