Horesca Lieferink sponsort Synergo

Synergo verwelkomt weer een nieuwe sponsor: Horesca Lieferink. Met de komst van de nieuwe kantine koos de club voor professionalisering van de inkoop. De keuze viel op Horesca Lieferink vanwege hun prijs, service, bestelgemak, klantvriendelijkheid en ervaringen van andere sportkantines.

Lieferink sponsort Synergo voor een percentage van de omzet. Het mes snijdt dus aan twee kanten: hoe meer vers en lekkers wij bij hen afnemen, hoe hoger de sponsorbijdrage. Dus bestel vooral nóg een lekker broodje, soepje, smakelijke daghap of drankje wanneer je weer in de kantine bent!

Horesca Lieferink 

Horesca Lieferink is een familiebedrijf dat al 50 jaar een compleet assortiment, vers, food en non-food artikelen levert aan restaurants, fastfood-bedrijven, instellingen, (sport)kantines en recreatiebedrijven. Zij bezorgen met hun eigen wagenpark en vaste chauffeurs elke donderdag direct in onze keuken of zelfs koeling.

Namens de kantine- en sponsorcommissie,
Esther en Gerard.

 

Zie ook