Trainingschema 2024/2025

Het trainingsschema voor het veldseizoen 2024-2025 is bekend. De trainingen starten in de week van 26 augustus, de seniorenselectie (S1/S2) start alweer op 12 augustus. Tot en met donderdag 22 augustus zijn er zomeravondtrainingen voor de senioren en A-jeugd.

Uitgangspunten

Belangrijkste uitgangspunt voor dit schema is een goede en evenwichtige verdeling in zowel ruimte, starttijd als trainingsduur voor alle teams (jeugd en senioren, selectie-, wedstrijd- en breedtekorfbal). Een ander belangrijk uitgangspunt is om ervoor te zorgen dat iemand niet vaker dan 1x extra hoeft te komen ten opzichte van eigen training. Dat is, met een paar uitzonderingen, gelukt. We zijn hierbij uitgegaan van de beperkte zaalruimte en hebben dit vervolgens ook naar een veldschema omgezet. Zo trainen teams op het veld en in de zaal op dezelfde dag.

Zaalschema

Het zaalschema tref je aan in concept. De definitieve versie publiceren we in oktober.

Trainers gezocht

Voor de meeste seniorenteams en de C3, D4 en E-teams zoeken we nog trainers. Mocht je denken ‘Hé dat kan ik wel!’, alleen of met een aantal, waardoor we een roulatieschema kunnen maken, meld je dan bij de KC jeugd of de KC senioren.

Sportieve groet, De KC Jeugd en KC Senioren