Grote Clubactie 2023

Het is weer tijd voor de Grote Clubactie! Op zaterdag 23 september is de actie van start gegaan. Onze jeugdleden gaan weer aan de slag om zoveel mogelijk loten te verkopen. We willen, net als vorig jaar, weer proberen om € 2.000 op te halen.

Alle jeugdleden krijgen van hun trainer een lotenboekje. Uiterlijk 4 november leveren ze de boekjes weer in (in de brievenbus in de kantine). Boekje vol? Achter de bar liggen nieuwe boekjes, of neem even contact op met Floor.

Online verkopen

Via onze eigen verkooppagina kun je tot 13 november ook online loten (ver)kopen. Ideaal voor jeugdleden uit de A- en B-teams, en misschien zelfs voor de senioren! Deel de link bijvoorbeeld via sociale media.

Alle jeugdleden krijgen ook allemaal een e-mail met een link naar hun eigen online verkooppagina. Geen link ontvangen? Stuur een mailtje naar secretariaat@synergo.nl.

Veel succes!

Het bestuur wenst alle lotenverkopers heel veel succes en hoopt op een mooie opbrengst. Dat gaat ons vast lukken. Op dit moment zijn er al 176 loten verkocht!

Veel succes!

Floor.

Zie ook