Podcast Synergo Outside: De Surinaamse familie, van hier tot Paramaribo

We maken een podcast over Synergo, omdat we graag praten en omdat we willen verbinden. In elke podcast gaan we ook in gesprek met een gast. Deze keer 2 gasten: Ivan Karsters en Gerald Van dijk. Normaal is het Synergo Inside, maar omdat er gasten van buiten kwamen, werd het Synergo Outside.

We hebben het met ze over het nationale korfbalteam van Suriname, Hoe zij dit in 2017 nieuw leven hebben ingeblazen, tegen wat voor uitdagingen ze zijn aangelopen. Ook hebben wij het over het over het WK 2019 in Durban (Zuid-Afrika). We kijken ook vooruit naar het aankomende WK 2023 in Taipei (Taiwan). Ook krijgen wij antwoord hoe het kan dat je voor het Nederlandse team hebt gespeeld en ook voor Suriname gaat spelen. En nog veel meer…

Muziek

Ivan en Gerald mochten ook nummers toevoegen aan de synergo top zoveel:

  • Gerald: Eric Clapton, Wonderful tonight
  • Ivan: b-tune, The National Korfball Anthem of Suriname

Vanuit de podcast wensen wij het Surinaamse team heel veel sterkte in Taiwan van 20 tot 29 oktober!

Podcast

Elke zes weken is er een nieuwe podcast. Luister nu direct via onze Synergo-podcast-pagina.

We hopen dat jullie er veel plezier aan beleven!

Synergo Top Zoveel

Ook iedere gast van de podcast heeft twee muzieknummers toegevoegd voor de Synergo Top Zoveel.

Reactie, vraag of compliment?

Jari, Juna, Niklas en Tim.

Zie ook