Een mooi veldseizoen voor de jeugd

Met de jeugd kijken we terug op een mooi (2e helft) veldseizoen. De 14 teams hebben voluit kunnen genieten van het heerlijke weer. Lekker spelen, samen gezellig op pad of op het eigen veld en weer veel leren voor het volgende seizoen. Daarnaast was er eindelijk weer een kamp (en heel geslaagd ook) én – dit weekend nog – een heus familietoernooi waar we veel jeugdleden en ouders zagen.

Er waren dit seizoen ook weer een paar kampioenschappen te vieren. Met de traditionele taart voor de F2, de A2 en de A1.

F2

De F2 was echt niet te stoppen: maar liefst 111 doelpunten in 6 wedstrijden en slechts 31 doelpunten tegen. Dat ze het ook gewoon – en zeker zo belangrijk – heel gezellig hadden, laat de foto wel zien!

A2

De A2 wist zich knap te herpakken na een pittig zaalseizoen. En sloot het seizoen af met het veldkampioenschap. Dat gebeurde met een duidelijke 7-12 overwinning tegen de nummer 2 Swift Amsterdam. Het verhaal gaat daarbij dat coach Roelie de 020-030 rivaliteit heeft ingezet om het team – waarschijnlijk totaal onnodig – te motiveren…

A1

De A1 pakte dit jaar de dubbel. Ook in de veldcompetitie was het team ongenadig voor de tegenstanders. Een kleine misstap vorig jaar tegen Woudenberg maakte het een beetje spannend, maar toch was de A1 overduidelijk de beste. Met een heel jaar 1e klasse als beloning.

Gefeliciteerd allemaal!

Namens de korfbalcommissie jeugd,
Wim.

Zie ook