Sportwethouder Eva Oosters op bezoek bij Synergo

Zaterdag 13 mei bezochten Eva Oosters (wethouder Sport), Louis Rabou (beleidsadviseur Sport) en Debby van Zetten (Adviseur vastgoed, sport) ons sportpark en onze kantine. Namens het bestuur ontvingen Mamoun, Sander S. en David hen om te laten zien hoe we er nu voor staan, waar we ons mee bezig houden en natuurlijk ook om de sfeer te proeven rond onze velden.

Terwijl er onder luid gejuich van het publiek volop gekorfbald werd zaten wij het binnen te hebben over het verleden, het heden en vooral de toekomst van Synergo en ons sportpark. Ook over de toekomst die Synergo ambieert om te groeien en nog meer leden uit de buurt te laten korfballen, maar ook om juist de niet korfballende buurtleden meer te betrekken bij ons en ons sportpark.

Sportpark

We hebben het gehad over wensen met betrekking tot ons sportpark; een ontmoetingsplaats voor openbaar sporten, een speelplaats voor 0-8 jarige kinderen, een extra toegang aan de zuidkant van het sportpark. Ook hadden we het over de sociale veiligheid, parkeerruimte en een mogelijke beheerder voor de hal die er staat.

En natuurlijk spraken we over de wensen voor extra veld- en zaalruimte. Met het vertrek van voetbal op ons sportpark ontstaat er veel ruimte om mogelijk een extra korfbalveld te realiseren of een extra zaal. Om hier te anticiperen op het ledenaantal dat we over een aantal jaar hopen te bereiken.

Na deze eerste stap over de ontwikkelingen op ons sportpark is eerst de gemeente aan zet. Zij gaan de komende tijd hiermee starten en vervolgens blijven wij betrokken om ook onze wensen nogmaals kenbaar te kunnen maken.

We houden jullie op de hoogte!

Namens het bestuur,
David.

Zie ook