Regel je invallers en reserves via Supersubs

Vanaf nu is www.supersubs.nl weer beschikbaar om het zelf regelen van invallers eenvoudiger te maken!

Kijk ook even naar de spelregels voor het regelen van invallers.

Hoe gebruik je supersubs?

  • Geef je eigen beschikbaarheid door om in te vallen (alleen per hele dag mogelijk). Als je niet beschikbaar bent, word je via supersubs niet benaderd. – Zoek invallers en reserves voor je eigen wedstrijd. Supersubs berekent wie er allemaal mee mogen en kunnen doen, rekening houden met de eigen wedstrijd. Je kunt automatisch verzoeken voor invallers versturen per e-mail.
  • Wil je liever mensen persoonlijk benaderen (via telefoon / Whatsapp), bijvoorbeeld omdat het kort dag is? In supersubs vind je alle benodigde contactgegevens. Via ‘wedstrijden’ kun je alle teams vinden. Door binnen een team op een persoon te klikken zie je de bijbehorende contactgegevens (e-mail en mobiel nr).
  • Iedereen heeft een account via het bij Synergo bekende e-mailadres. Mocht je je wachtwoord kwijt zijn, kan je eenvoudig een nieuwe aanvragen. Nieuwe leden hebben een welkomstmail gehad.

Een sportief seizoen gewenst! Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Groeten Lotte
Wedstrijdsecretaris Synergo senioren

Zie ook