Kick-off trainers en scheidsrechters op 27 augustus

Zaterdag 27 augustus trappen de KC jeugd, scheidsrechterscommissie en trainersbegeleiding het seizoen gezamenlijk af. Alle scheidsrechters en trainers zijn uitgenodigd voor een programma, dat deels gezamenlijk is en deels per groep.

We vinden het belangrijk dat er aandacht is voor deze grote en belangrijke groep vrijwilligers. De kick-off voor trainers was er natuurlijk al enkele jaren en mooi is dat nu voor het eerst de samenwerking is opgezocht met scheidsrechterscommissie.

Clinic

Er is om 10.00 uur een gezamenlijke aftrap, waarna nieuwe trainers de clinic “training geven de basics” van het KNKV gaan volgen. Meer ervaren trainers gaan aan de slag met nieuw aangeschafte trainingsmaterialen.

Begeleiding

Ook is er aandacht voor alle spelers rondom de trainers (zoals KC jeugd, trainersbegeleiding, oefenwedstrijden coördinator etc.) en inventariseren we welke ondersteuning zij nog nodig hebben.

Scheidsrechters

De scheidsrechters worden in de tussentijd onder andere bijgepraat over de spelregelwijzigingen en andere ontwikkelingen op het gebied van arbitrage.

We sluiten de ochtend af met een gemeenschappelijke lunch.

Op naar een mooie start van het seizoen!

KC Jeugd – Roelie
Scheidsrechterscommissie – Sijmen
Trainersbegeleiding – Rob en Oskar

Zie ook