Virtuele kick-off lustrumjaar

Op 17 juni 2021 is het zo ver: Synergo is dan 25 jaar! Dit vieren we natuurlijk met elkaar. Met iedereen die iets met Synergo heeft! Ben jij er ook online bij om 19.30 uur? Meld je uiterlijk 13 juni aan.

Vanaf 19.30 uur starten we het lustrumjaar officieel met een toost van voorzitter Mamoun met KNKV-bestuurslid Marita, een korte ‘zilveren Synerg-quiz’ en informatie over de aankomende lustrumactiviteiten. Je moet alleen zelf voor de taart zorgen.

Programma

  • 19.30 uur Virtuele toost met Mamoun, en KNKV-bestuurslid Marita Verkaik
  • 19.40 uur Zilveren Synergo-quiz
  • 20.00 uur Informatie lustrumactiviteiten
  • 20.15 uur Einde

Taart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk taart! Helaas kunnen we nog niet met z’n allen taart eten in de kantine. Daarom vragen we iedereen om zelf voor een lekker stukje taart te zorgen op 17 juni. Zo hebben we toch het beetje verjaardagsgevoel.

Je kunt natuurlijk een taartje kopen, maar je kunt ook zelf een echte Synergo-taart bakken! Wie gaat de uitdaging aan en bakt de mooiste Synergo-taart?

Ik ben erbij!

Ben jij erbij op 17 juni? Geef je dan hieronder snel op (uiterlijk 13 juni). We hebben alle afzonderlijke namen nodig; je hoort nog wel waarom…

We hebben de link voor de kickoff gestuurd. Wil je er bij zijn, dan kun je ook een mail sturen naar lustrum@synergo.nl en dan krijg je de link voor de kickoff.

  • We hebben van iedereen afzonderlijk de namen nodig.

Wie zijn erbij

VoornaamVoornaamVoornaamVoornaamVoornaam
VoornaamVoornaamVoornaamVoornaamVoornaam

Zie ook