We gaan het nieuwe wedstrijdshirt kiezen!

Afgelopen tijd hebben jullie weinig gehoord van de kledingcommissie, maar achter de schermen waren we druk bezig met het voorbereiden van de volgende stappen van het proces. We kunnen nu vertellen dat we verder kunnen met de volgende stap van het proces. Namelijk de keuze in welk shirt we gaan spelen.

Op 4 september is tijdens de ALV ingestemd met het shirtplan ingestemd met een ruime meerderheid. Dit betekent dat er twee grote veranderingen gaan plaatsvinden:

  1. Er komt een bruikleenplan voor de jeugd. Dit betekent dat alle jeugdleden een passend shirt van de vereniging in bruikleen krijgen voor een bedrag van €2,50 per kwartaal.
  2. De gehele vereniging zal gezamenlijk overstappen op een nieuw wedstrijdshirt.

Dat nieuwe wedstrijdshirt gaan wij gezamenlijk kiezen. Via de mail zal er een bericht binnenkomen voor alle stemgerechtigde leden van Synergo. Deze mail heeft als titel: ‘In welk wedstrijdshirt zie jij je het liefst spelen? Breng je stem uit voor 13 december 2020!’. In deze mail zal een link staan die je doorverwijst naar de enquête.

Breng je stem uit

Je stem uitbrengen is mogelijk tot 13 december 2020. Hierna zullen de stemmen geteld worden en de uitslag met jullie allen gedeeld.

Mocht je vragen hebben stel ze dan vooral aan ons via kleding@synergo.nl.

De kledingcommissie