Update van de kantinecommissie september 2020

Versterking van Nicole in de kantinecommissie, afscheid van Wendy, Dick en Klaas uit de commissie, coronamaatregelen, een ietwat ander assortiment en helaas een kapotte vriezer…

Dit seizoen versterkt Nicole (moeder van Inge C4 en Lieke E3) de kantinecommissie. Zij gaat zich samen met Ilse bezighouden met de invulling van de bar- en keukendiensten. Wendy, Dick en Klaas zijn gestopt met hun activiteiten vanuit de kantinecommissie. Wij willen hen danken voor hun inzet.

Corona

Door de coronamaatregelen is het maar mogelijk om één persoon achter de bar te hebben, zodat we ook achter bar de 1,5 meter afstand kunnen handhaven. Hierdoor kan het zijn dat je soms wat langer moet wachten. Ook is er minder keukenbezetting. Daardoor zijn er voorlopig geen warme maaltijden. Maar je kunt wel langer voor de lunch terecht (11.00-15.00 uur)!

Als je gebruik maakt van de kantine of het terras, vragen we jullie jezelf te registreren, door in de kantine een QR code te scannen en online je gegevens achter te laten. Deze gegevens worden na twee weken automatisch gewist.

Houd ook rekening met de andere coronamaatregelen: er zijn alleen zitplekken, alleen pinbetalingen/ er is geen contant geld, verplaats geen tafels en stoelen, houd je aan het maximaal aantal personen per tafel en aan de looproutes.

Assortiment

Het kan voorkomen dat niet alles wat je gewend bent op voorraad is. We proberen de voorraad namelijk tot een minimum te beperken. Dit om bederf bij mogelijk nieuwe coronamaatregelen te beperken.

Daarnaast ga je meer producten van de Coca Cola Company (o.a. FuseTea in plaats van Lipton Ice Tea) in het assortiment zien vanwege afspraken die we met de Coca Cola aan het maken zijn.

Kapotte vriezer

De vriezer is helaas kapot, hierdoor kunnen we op dit moment geen producten uit de frituur / diepvriezer aanbieden.

Namens de kantinecommissie,
Sander Ha.

Lees meer