Versoepeling Corona-maatregelen per 1 juni

Vanaf maandag 1 juni mogen ook spelers in de leeftijdsgroep tussen 13 en 18 jaar weer trainen zonder 1,5 meter afstand te houden tot teamgenoten. 

Alle andere regels blijven van kracht. We gebruiken dus nog steeds de looproutes A en B, desinfecteren onze handen bij het betreden en verlaten van het veld en disinsecten al het materiaal. Voor spelers van 19 jaar en ouder geldt nog steeds: houd 1,5 meter afstand van elkaar óók tijdens het sporten. 

Voor alle regels en maatregelen: check de speciale Corona-pagina op de website. Voor de berichtgeving van de korfbalbond over de laatste wijzigingen, check de website van het KNKV

Kennismaken met Synergo? 

Wil je (mogelijk) komen korfballen bij Synergo? Leuk! Voor iedereen vanaf 6 jaar is er plek. Meld je aan en train gratis vier keer mee via onze nieuwe ledencoordinator Rita Merten. We onderzoeken momenteel nog of we ook onze Peuter- en Kleutergym weer kunnen opstarten, maar omdat ouders de (jonge) kinderen begeleiden, mag dat vooralsnog niet. 

Kantine open per 1 juli 

Zoals het er nu naar uitziet, mogen onze kantine en het terras weer open per 1 juli. We kijken nog op welke manier we korfballen in de zomervakantie willen gaan aanbieden en komen binnenkort met nadere informatie daarover.