Vrouwen tussen 16 en 25 jaar gezocht

Ben je vrouw en tussen de 16 – 25 jaar meld je dan aan voor een speciale (gratis) workshop vrijdagavond 12 april, 19.30 – 21.30 uur, Synergo-kantine. De Academie voor Sportkader zoekt meer vrouwelijke bondsscheidsrechters in de sport! #zijfluittop

Synergo zoekt scheidsrechters. En zeker ook vrouwelijke scheidsrechters!

Scheidsrechters- zijfluittop

De Academie voor Sportkader wil graag de volgende generatie bondsscheidsrechters opleiden. Daarom zijn we op zoek naar vrouwelijke scheidsrechters tussen de (16)18-25 jaar die graag nieuwe inzichten willen horen, die zich verder willen ontwikkelen, die graag een coach op hun club willen hebben of die graag meer willen weten over weerbaarheid.

Workshop

Ben je vrouw en tussen de 16 – 25 jaar meld je dan aan voor deze speciale (gratis) workshop. Clubscheidsrechters en startende bondsscheidsrechters van alle teamsporten zijn van harte welkom.

  • Wanneer? Vrijdagavond 12 april 2019
  • Waar? Kantine Sporthal Loevenhout, Loevenhoutsedijk 2, Utrecht
  • Hoe laat? Inloop vanaf 19.00 uur, workshop van 19.30-21.30
  • Meld je aan

Scheidsrechters ZijfluittopMeer vrouwen!

Wil jij als scheidsrechter het beste uit jezelf halen? Wil je meer weten over het project de 4 inzichten van de moderne scheidsrechter? Wil jij ook doorgroeien naar jouw eigen top en wil je meer weten hoe je dat kunt doen, meld je dan aan.

Onze sporten willen graag meer vrouwelijke bondsscheidsrechters op het veld en in de zaal. Dit willen ze vooral om de verhouding tussen vrouwelijke sporters en vrouwelijke scheidsrechters te verbeteren. Er zijn nu gewoon veel te weinig actieve vrouwen bij de bonden.

Vrouwelijk succes

In de afgelopen jaren hebben we veel successen meegemaakt van onze vrouwelijke sporters zoals bij het volleybal, hockey en voetbal. Tegelijkertijd waren er ook successen voor onze topscheidsrechters: Lizzy van der Helm en Shona Shukrula (voetbal), Edith Oudshoorn (basketball), Hélène Geldof (volleybal), Fanneke Alkemade en Claire Druijts (hockey) en Romy Vooys (waterpolo).

Groeten,
Namens de Academie voor Sportkader,
Yolande Brada, Yolande.brada@gmail.com

 

Meer informatie