Stage lopen bij Synergo?

Wil je bij Synergo jouw (maatschappelijke) stage uren lopen of vind jij het leuk om een keer te helpen bij het trainen geven? Het is natuurlijk superleuk om je studie te combineren met jouw sport.

Heb je interesse, neem dan ook contact met ons op, ineke.hoogewoning@ziggo.nl, 06 – 52 50 42 48.

Erkend leerbedrijf

Synergo is een erkend leerbedrijf van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) voor de sector zorg, welzijn en sport. MBO-studenten (zorg, welzijn en sport) van diverse niveaus zijn welkom voor een stage bij onze vereniging.

Synergo kan stagiair(e)s inzetten voor verschillende taken en werkzaamheden binnen de vereniging. Bijvoorbeeld ondersteuning bij het organiseren van jeugdactiviteiten, fluiten op het schoolkorfbaltoernooi en ook assisteren bij clinics/workshops op basisscholen.

 

Zie ook