Activiteiten in de wijk

De afgelopen 3 woensdagen hebben Ineke en Casper korfbalclinics gegeven op de Cleophasschool in Overvecht.

Het was weer superleuk, met enthousiaste kinderen en een superenthousiaste vakleerkracht. Hij verheugt zich net als de kinderen al weer op ons schoolkorfbaltoernooi. En op de overheerlijke pannenkoeken!

Tijdens de laatste clinic afgelopen woensdag hebben alle groepen wedstrijdjes gespeeld. We hebben flyers uitgedeeld en de eerste kinderen hebben zich al aangemeld om mee te doen op ons toernooi. Daarnaast waren ook kinderen enthousiast om bij Synergo te komen korfballen. Wie weet kunnen wij op korte termijn weer nieuwe kinderen verwelkomen bij onze mooie club.

Sportdag20190226-3Sportdag

Dinsdag 26 februari was er een sportdag in de gymzaal van de Cleophasschool. Maar liefst 67 kinderen (vooral in de leeftijd 4 t/m 6 jaar) hebben heerlijk kunnen sporten.  Het was een superleuke middag. Kinderen konden meerdere sporten doen, waaronder ook korfbal. Een aantal kinderen hebben ook hier een flyer meegenomen. Dus wie weet?

De komende weken geven we actief op veel scholen in Overvecht korfbalclinics. In maart onder andere bij Op Dreef en bij OBO Spoorzicht en in april bij OBO De Watertoren.

Ineke en Casper.

 

Zie ook