De week van de scheidsrechter

Van 6 tot en met 14 oktober is het de week van de scheidsrechter. Ook Synergo zet de scheidsrechters natuurlijk in het zonnetje! En als echte Utrechtse vereniging doen we dat natuurlijk met onze ‘Uteregse trots’; Domtorentjes!

Week van de scheidsrechter - DomtorentjeDeze grote bonbon van pure chocolade met een heerlijk romige chocoladevulling heeft een afbeelding van de Domtoren op de bovenzijde.

Met de Domtorentjes benadrukken we hoe blij we zijn met vrijwilligers die wekelijks als scheidsrechter de wedstrijden leiden. Want zonder scheidsrechters kunnen we geen (korfbal)wedstrijden spelen! In deze week (en hopelijk ook veeeel langer) zetten we de scheidsrechters in het zonnetje.

‘Ode an de scheids’ (gedicht)

Het is slechts een week… maar het zou het hele jaar kunnen (moéten) zijn! #scheidsbedankt

Dus alle scheidsrechters, alvast bedankt!
De scheidsrechterscommissie.

 

Zie ook