Synergo E2 wint met 6-7

Vanmorgen de belangrijke wedstrijd tegen SDO voor de E2. De wedstrijd begon een beetje lastig voor de kinderen, want SDO ging voor de doorloopballen en dat is best moeilijk verdedigen, maar na de eerste helft ging dat steeds beter.

Olivier had goed onthouden hoe je moet voorsnijden met een doorloopbal en liet dat ook zien. Kevin nam heel goed over en Mint was enorm goed aan het verdedigen. Finn had moeite met het verdedigen van de doorloopbal de eerste 20 minuten, maar toen ze daarna er 10 minuten naast stond, had ze goed gekeken hoe de anderen het deden en had ze de beste manier uitgekozen. Super knap van haar, want ze verdedigde daarna fantastisch. Jildau heeft ook geprobeerd voor te snijden en scoorde een prachtig doelpunt.

Ik ben zo ontzettend trots op deze toppers. Als doel hadden de kinderen vandaag gesteld dat ze meer wilden scoren dan de vorige wedstrijd tegen SDO. Dit is gelukt! Ze hebben met 6-7 gewonnen. Volgende week de kampioenswedstrijd tegen OVVO!