Oliebollen, oliebollen

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en het is nu bijna tijd voor de oliebollen en de appelbeignets! De eerste bestellingen zijn binnen! Wie volgt?

Het jaar 2018 wordt een spannend jaar met veel veranderingen voor Synergo. Wij organiseren deze actie om geld te verdienen voor de inrichting van onze nieuwe kantine. En iedereen eet toch een oliebol en/of appelbeignet met Oud en Nieuw!

Help Synergo en bestel bij ons de lekkerste oliebollen en appelbeignets! Vul het webformulier in en deel dit bericht met al je vrienden, buren, familie etc. Bestellen kan tot 28 december, maar liefst natuurlijk eerder. Je kunt het bestelformulier ook mailen naar oliebollen@synergo.nl

De bestelde oliebollen en/of appelbeignets moeten wel contant worden afgerekend en zoals jullie begrijpen: bestelde oliebollen en/of appelbeignets brengen we in rekening.

Op zondag 31 december kun je de bestelling tussen 10.00 en 13.00 uur ophalen.Waar? Wij staan voor jullie klaar in de kantine van SVE (tafeltennisvereniging op ons sportcomplex). Dit is gelijk een leuke gelegenheid om te kijken hoe de bouw vordert en hoe ons nieuwe tijdelijke verblijf er uitziet na de zaalperiode.

Paula en Ineke.

 

 

Zie ook