Oliebollenactie 2017

Oliebollen

Het is weer tijd voor oliebollen! Het einde van het jaar nadert. Het jaar 2018 wordt een spannend jaar met veel veranderingen voor Synergo. Een sporthal, een nieuwe kantine en veel activiteiten op een mooi sportcomplex. Om geld te verdienen voor de inrichting van de kantine, organiseren we een oliebollenactie. Iedereen eet toch een oliebolletje met Oud en Nieuw?

Alle oliebollen worden vers gebakken bij bakkerij Vroeg. Vorig jaar eindigde zij op de 4e plaats in de AD oliebollentest. De oliebollen (met en zonder krenten/rozijnen) kosten € 1,00 per stuk. Wil je ook appelbeignets, dan kan dit natuurlijk ook. De appelbeignets kosten € 2,00 per stuk.

Bestellen

Vul het bestelformulier in. Je kunt je bestelling ook mailen naar oliebollen@synergo.nl (dan wel graag met bestelformulier).

Ook niet-Synergo-leden kunnen natuurlijk bestellen. Dus vraag ook je buren, vrienden, collega’s en anderen om bij Synergo te bestellen!

Ophalen

Op zondag 31 december kun je de bestelling tussen 10.00 en 13.00 uur ophalen. Je moet dan contant afrekenen en zoals jullie begrijpen: bestelde oliebollen en/of appelbeignets brengen we in rekening.

Door het ontbreken van een kantine zijn wij nog op zoek naar een geschikte, goed bereikbare plek om de bestelling op te halen (SVE/De Dreef). Houd hiervoor de Synergo-site in de gaten! Bestellingen boven de € 50,00 worden binnen Utrecht gratis bezorgd!

Voor een smakelijke afsluiting van 2017 bestel je bij ons de lekkerste oliebollen. Bestellen kan tot uiterlijk 28 december. Het liefst natuurlijk eerder.

Ineke en Paula.

 

Zie ook