We hebben al € 10.000!

We hebben nu al 1/3e van ons doel. Want € 10.000 is binnen van de benodigde € 30.000 voor de inrichting van de nieuwe kantine!

Thermometer kantine inrichting 10000Met verschillende acties en events sparen we voor een mooie nieuwe inrichting van een mooie nieuwe kantine. Want we willen de oude stoelen niet meenemen naar de nieuwe kantine (sterker nog, je kunt de retro-nostalgische-bijna-niet-stuk-te-krijgen-authentieke-Synergo-stoelen zelfs kopen! Dat je het weet…).

Acties en events

De Kurkenactie, Paaseierenactie, Synergo bakt, De Selectie kookt, Schoolkorfbaltoernooien, een bijdrage van de EHBO tijdens Schoolkorfbal, de fooienpot, het schottoernooi Potje tienen, het Synergo eetcafe, de autowintercheck en het Oud- en Nieuwfeest hebben we nu gehad. Samen met de Vrienden van Synergo en de bijdrage van € 81,07. We staan daarmee nu al op € 10.000!

Jochem-en-Stan-bij-SynergoDe Grote Clubactie, de rommelmarkt (met échte  Synergo-showergel!) en auto’s wassen komen er nog snel aan! We zijn goed op weg!

We gaan ervoor!

Met de plannen voor de nieuwe velden, sporthal en kantine hebben we tijdens de Buitengewone Algemene LedenVergadering van 8 november 2016 met zijn allen JA gezegd tegen de nieuwe accommodatie. En ja tegen het, met elkaar, werven van 30.000 euro voor de inrichting van de nieuwe kantine.

Veel seniorenleden en ouders van jeugdleden hebben toen aangegeven dat ze liever één bedrag willen betalen. Dat kan ook! De 30.000 euro commissie heeft uitgerekend dat de bijdrage per lid € 81,07 is.

Je kunt meedoen op je eigen manier:

  • Organiseer een event en haal hiermee € 81,07 op (liever meer natuurlijk).
  • Werf voor € 80 één of meerdere ‘Vrienden van Synergo’.
  • Sponsor of zoek een sponsor voor bijvoorbeeld een bord, een team, een bal, een ludieke actie…, een ‘bedenk het maar’! sponsor@synergo.nl.
  • Je kiest voor de financiële bijdrage van € 81,07 (meer mag natuurlijk ook!).
    Maak deze over op rekeningnummer NL48 INGB 0005 1153 24 van korfbalvereniging Synergo te Utrecht. Vermeld de naam van het synergo-lid en ‘ik spaar mee voor de 30000euro’

Voor het aanmelden van een event of al je overige vragen kun je terecht bij de 30.000 euro commissie via 30000euro@synergo.nl.

We zijn nu op 1/3e! Dat is dus 33,3%. We gaan het redden, want Synergo, dat zijn WIJ!

 

 

Zie ook