Burgemeester bij Synergo’s Koningsspelen

Vrijdag 21 april vanaf 10.00 uur zijn de eerste koningsspelen bij Synergo. Deze ochtend krijgt Synergo om 9.00 uur hooggeëerd bezoek; de Burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, komt langs samen met de sponsor van het evenement, de Rabobank. Ze komen kennismaken met de deelnemers van trainerskracht en de studenten van de hogeschool en natuurlijk, ons clubje!

Koningsspelen 2017Samen met de Cleophasschool zetten drie studenten van de Hogeschool Utrecht zich in voor een sportieve en Koninklijke dag bij Synergo. Een middag waarop 300 kinderen van de Cleophas school in het Oranje thema een sport- en spelparcours afleggen.

Er is niet alleen bij Synergo een sportdag, maar tegelijkertijd ook voor twee andere scholen bij VV De Meern en VV Zwaluwen Utrecht 1911. Hiermee vormen we gezamenlijk een mooi sporthart in Utrecht en weten we een grote groep kinderen te bereiken.

Trainerskracht

Trainerskracht vv de meernVoor de organisatie krijgen de studenten ondersteuning van de deelnemers en stagiair(e)s van trainerskracht. Zo krijgen de kinderen een onvergetelijke dag en krijgen de jongeren vanuit trainerskracht een leerzame dag.

Mirthe en Stefan zijn ook hier van de partij om van deze koningsspelen een succes te maken. Zo zetten we het veld van Synergo multifunctioneel in en helpt dit mee om ons sportcomplex nog meer te laten bruisen!

Nu hopen op mooi weer!
Ineke en Elline.

 

Zie ook