Bijna 200 kinderen bij eerste schoolkorfbaltraining 2013

De eerste schoolkorfbaltraining was op vrijdagavond 5 april voor de groepen 5 t/m 8. Een terugblik.

Rond 17.00 waren we op het veld. Eerst al het materiaal klaar zetten en dan maar hopen dat de kinderen die zich hebben opgegeven ook komen. Om 17.45 was het nog steeds rustig op ons veld. Je gaat dan toch twijfelen. Zou het niet te koud zijn? De meeste trainers waren er al, maar er waren nog zeer weinig kinderen. Gelukkig! Tegen 18.00 uur begon het toch storm te lopen. Wat een kinderen!

schoolkorfbal15meiVeel kinderen

Er kwamen niet alleen kinderen die zich hadden opgegeven, maar het werden er uiteindelijk nog veel meer. Zowel van 18.00 tot 19.00 als van 19.00 tot 20.00 was het dan ook enorm druk. Bijna 200 kinderen hebben enthousiast getraind onder deskundige leiding van onze vrijwilligers. Er werd veel geschoten op de korf, goed getraind op gooien/vangen en op vrijlopen.

Het toernooi

Welke school er uiteindelijk gaat winnen, moeten we natuurlijk nog afwachten. Kom ze aanmoedigen op 19 april vanaf 16.00 uur op het Synergoveld!

Bedankt!

De vader van Marijn, Wim, Maaike, Suzanne, Jari, Miranda, Jurriën, David, Petra, Rudolf, Jan de L, Jort, Sjanne, Jitske en Hildo heel erg bedankt voor jullie inzet.

Namens de schoolkorfbalcommissie,
Lizzie, Elise, Johan en Ineke.

Zie ook:

Vrijdag 5/4 eerste schoolkorfbaltraining
Recordaantal teams schoolkorfbal
Schoolkorfbaltoernooi
Activiteiten Synergo