Opnieuw overwinning voor A1

Zaterdag 8 november: Synergo A1 – Victum A3
Tot nu toe ging het goed met de A1: vijf (als het er niet al zes zijn) wedstrijden gewonnen, op rij! De wedstrijd vorige week bij RDZ hadden we veel te spannend gemaakt, dus dat gingen we niet nog een keer doen! Winnen met een groot verschil! Deze week was Victum aan de beurt!

(Voor de wedstrijd van de A1 coachten Rik en ik de C2, die jammer genoeg verloren! Niet helemaal terecht, kansen genoeg! Ze wilden er alleen niet in…)

Na even geschoten te hebben gingen we bespreken. En Marc had een ander praatje dan normaal! Hij had het hele team van Victum opgezocht op facebook (ed.). Van elke persoon uit het team had hij wel iets leuks gevonden: twee hadden er een relatie met elkaar, eentje last van pols, een ander hield van kamperen, en weer een ander werkt bij de Hoogvliet (hij gaat misschien wel onze korfbalplaatjes weggeven!!!!). We hebben er hard om gelachen, maar ook een wijze les: zet niet alles op internet, iedereen kan het vinden!

Toen begon de wedstrijd, Ruben en ik zaten wissel, samen met Luc en Miriam!

Aanval: Erik, Lennart, Jolien en Janneke
Verdediging: Ilan, Rik, Mirjam en Rinske

We begonnen goed: al vrij snel stond het 3-0. De aanval zag er goed uit en het tempo lag lekker hoog. Toch ging er iets mis, want opeens stond het 3-3. Gelukkig scoorde Rik er toen twee, 5-3. Vanaf dat moment ging het weer beter, we scoorden weer! Met 10-6 gingen we de rust in.

Marc was nog niet helemaal tevreden, maar slecht ging het ook niet. Vooral opletten dat we het in de tweede helft niet zouden laten schieten, geen domme foutjes!

De eerste tien minuten van de tweede helft waren zonder doelpunten, maar toen ging het mis. Victum begon in te lopen en ik mocht gaan warmlopen. Ik kwam erin in de aanval, maar de doelpunten wilden maar niet komen! Gelukkig scoorden Lennart en Ilan (12-10). De laatste paar minuten hebben we het veel te spannend gemaakt. Victum kreeg veel te veel ruimte van ons, ze konden vrij schieten en we vingen de ballen niet. Maar met een uiteindelijke stand van 12-11, heeft de A1 ook deze wedstrijd weer gewonnen!
Luc en Miriam en natuurlijk het publiek, dank jullie wel!

Volgende week spelen we bij Viko.  Zij staan onder ons, dus dat zal een spannende wedstrijd worden! Jammer genoeg missen we dan een groot deel van het team door weer een of ander (verplicht) schooltripje. A2 en A3, alvast bedankt voor het invallen! We hebben jullie nodig zaterdag!