You never walk alone!

De E2 van Sandra en Erik won zaterdag van Nova en gaat aan kop!

Ondanks alle ijs en sneeuw begonnen onze stoere kids goed opgewarmd aan de wedstrijd: Zahra, Repke, Rick en Marten bleven in de eerste 5 mininuten aanvallen, maar geen van de ca. 10 schoten was raak. Ook na de mooie openingstreffer van Zahra bleef de verdediging (Sebas, Lois, Floor en Jacco) goed geconcentreerd. Beide keren dat de bal op onze helft kwam werd hij snel heroverd. Na de vakwissel veranderde het wedstrijdbeeld niet. De score spreekt voor zich.

Na rust kwamen Rein en Isa er in voor Marten en Zahra, deze twee speelden gelijk een mooie combinatie waardoor Isa in de 21’min al 7-0 maakte. Nova kwam niet tot daden en werd compleet overklast (Zie wederom score).

Volgende week komt dan de echte test: RDZ E1 is een zware tegenstander maar als onze kids zo blijven spelen mogen we hopen op een mooi resultaat! Opvallend was de toename van het aantal supporters/ouders op de tribune en zelfs het bestuur stuurde iemand (Oskar).

Als we ook volgende week winnen kunnen we voorzichtig gaan denken aan het kampioenschap, ik wil dus ook graag iedereen van Synergo uitnodigen om ons te komen aanmoedigen. Aanstaande zaterdag spelen we om 10.15h in de dreef !!

Uitslag: wij: 12 zij: 0