Synergo 5 kon niet arrogant zijn

‘Jullie moeten arrogant zijn’, was de opdracht van de wedstrijd tegen Telstar. Dus met de neus in de lucht en rollende ogen gingen we het veld op.

Ware het niet dat de aard van de beestjes anders is en al snel de eigen manier van spelen was aangenomen. We scoorden lekker, ook al had het ene vak wat meer moeite tot scoren te komen dan het andere. Door een stip en een stomme bal gingen we van een voorsprong helaas met 6-6 de rust in.

Zoek

De tweede helft moest rustiger gespeeld worden en er moest meer gekeken worden naar je eigen tegenstander: zoek de fout! De stand klom gelijkwaardig op tot we achter kwamen. Ook al was het met 1 punt, het was duidelijk dat we deze wedstrijd niet gingen winnen. Met nog 2 punten erbij, verloren we met 13-10. Schrale troost is dat het niet 3x op rij is met 1 verschil…

Wat was het

Was het concentratie? Was het scherpte? Was het niet afmaken van de kansen? Of kwam het door de zenuwen van het lootjes trekken voor de wedstrijd? Ik weet in ieder geval wel wat ik graag aan mijn verlanglijstje wil toevoegen: volgende keer winnen, met 1 verschil!