Synergo 5 en bezichtigingen

Een zaterdag op de reservebank; niet mijn leukste hobby. Maar ja, dit of in je huis zitten wachten of er mensen langs komen op de open-huizendag. Ik in de dug-out en Eva op de bank, allebei wachtend op wat er komen gaat.

Lekker zonnetje er bij. Ik was er klaar voor. Maar soms gaan dingen niet altijd zoals je denkt. Het scoreverloop kwam net zo langzaam op gang als het aantal bezichtigingen.

De wedstrijd – deel 1

Pas na 9 min was er de eerste score. Toen dacht ik al dat ik het niet erg druk ging krijgen met het bijhouden van de score. Het scoreverloop ging gelijk op tot de rust (3-3). Iedereen was er van overtuigd dat we dit wel moesten winnen omdat we toch wel beter waren.

De wedstrijd – deel 2

Over de tweede helft kan ik net zo kort zijn als over de eerste; we hielden het verdedigend goed dicht en de tegenstander wist nog maar 1 keer te scoren. Wij konden door een snel doelpunt aan het begin en er daarna nog 2 in gooien de wedstrijd winnend afsluiten (4-6).

Toch lekker om te winnen ook als je niet je beste wedstrijd speelt. Dit kwam natuurlijk ook omdat iedereen bezig was met het bedenken van gerechten voor het etentje van die avond en de ‘hevige’ wind.

Daarna nog even informeren over het aantal bezichtigingen: 5 stuks. Dat was ook lekker, nu maar hopen dat we dit ook positief af kunnen sluiten. ’s Avonds lekker gegeten met zijn allen en een spelletje gedaan. Een prima afsluiting van een geslaagde dag.

Karel.

 

 

Zie ook:

Synergo 5 en (tegen)doelpunten
Wedstrijdverslag Tiel 4 – Synergo 5
Integreren in S5
Goede start en finish voor S5
Eerste wedstrijd voor S5: winst!